Balans werk en privé

Balans werk & privé

Zoveel ballen om in de lucht te houden, haasten en voortdurend heen en weer vliegen. Een kort lontje, het gevoel dat je geleefd wordt, moe en lusteloos. Voor je het weet, raak je uit balans. Je wilt ruimte voor jezelf en vooral rust. Coaching helpt als je worstelt met de balans tussen werk en privé, om rust in je hoofd te krijgen, meer energie te ervaren en je persoonlijke effectiviteit te verbeteren.

Coachingsvragen
  • Ik voel me vaak overbelast, hoe combineer ik mijn vele zorgtaken met mijn werk?
  • Hoe ga ik om met de vele verwachtingen uit mijn omgeving?
  • Elke avond plof ik doodmoe op de bank, hoe kan ik beter met mijn energie omgaan?
  • Hoe breng ik balans in mijn werk en privéleven?
  • Het leven is zo druk, ik wil zo graag meer tijd voor mezelf, hoe krijg ik dat voor elkaar?