Leiderschap en Managementvaardigheden

Leiderschap en Managementvaardigheden

Je geeft leiding aan mensen in een zich constant veranderende wereld. Je wilt het beste uit je mensen naar boven halen. Dat vereist dealen met diverse verwachtingen en belangen en je krijgt te maken met weerstand. Het lijkt soms op lopen in een strategisch mijnenveld. Je wilt je resultaten halen, en nog veel meer. Je wordt dagelijks geconfronteerd met allerlei lastige situaties en je moet heel wat vaardigheden in huis hebben. Het valt je niet mee om steeds vanuit jouw kracht de goede dingen te doen. Je wilt meer leiderschap hebben over je eigen functioneren om meer voldoening te ervaren en om betere resultaten te behalen.

Coachingsvragen
  • Hoe krijg ik mijn team positief in beweging? Hoe ga ik om met weerstanden?
  • Hoe vergroot ik mijn impact op de koers van de organisatie?
  • Hoe kan ik mij beter bewegen in het krachtenveld tussen management en medewerkers?
  • Hoe kan ik beter omgaan met hiërarchische verhoudingen en pro-actiever worden?
  • Hoe besteed ik genoeg tijd aan mijn medewerkers en krijg ik toch mijn werk gedaan?
  • Hoe kan ik werken aan mijn polariteiten en kan ik zowel vasthoudend als flexibel kan zijn, zowel daadkrachtig als geduldig?