Werkdruk en Stress

Werkdruk en Stress

Ongeveer één op de drie werknemers heeft last van werkdruk. Je bent niet in balans in wat je aankunt en wat van je wordt gevraagd. Je bent meer dan gewoonlijk geïrriteerd, goede resultaten kosten je steeds meer inspanning. Je ervaart stress, je voelt je opgejaagd, je eist en ’moet’ veel van je zelf, je kunt niet loslaten. Minder werkplezier, minder creativiteit zijn het gevolg. Je bent niet meer effectief. In de coaching leer je meer grip te krijgen op je leven en meer in balans te komen.

Coachingsvragen
  • Hoe krijg ik meer greep op mijn werkzaamheden?
  • Hoe kan ik leren minder stress en wat meer rust en balans ervaren?
  • Ik maak me vaak zo snel druk om dingen, hoe kan ik het mezelf wat makkelijker maken?
  • Hoe leer ik niet zulke hoge eisen aan mezelf te stellen en wat meer los te laten?
  • Ik ben bekaf na een werkdag, hoe krijg ik mijn energie terug?