Zingeving en Zelfontplooiing

Zingeving & Zelfontplooiing

De levensvragen ‘is dit het nu?’, ’wat bereik ik ermee?’, ’waar doe ik het voor?’ en ’wat wil ik eigenlijk echt?’ zullen ook bij jou ongetwijfeld met zekere regelmaat om aandacht vragen. Het kan soms gaan wringen. Je neemt afscheid van wat voor jou belangrijk was en je staat voor nieuwe keuzes. Je merkt dat je steeds niet de dingen doet die je eigenlijk (nog) graag zou willen doen. Je mist zin in je werk en je leven, zaken die er echt toe doen en belangrijk zijn voor jou.
Hoe neem jij weer de verantwoordelijkheid en geef je leiding aan je eigen leven?

Coachingsvragen
  • Waar liggen mijn ambities en talenten?
  • Ik vind mijn huidige leven niet zo leuk, heb het gevoel ’vast te zitten’. Hoe krijg ik weer optimisme en voldoening?
  • Ik zorg voor iedereen in de wereld behalve voor mezelf. Waarom kom ik steeds weer in die situaties terecht?
  • Ik zit vol ideeën maar ik weet niet hoe ik die kan realiseren…
  • Ik kom in een andere levensfase… hoe maak ik mijn leven zo zinvol en inspirerend mogelijk?